Nieuws

Het nieuws van Sportraad Meierijstad

Terug naar het overzicht

19 april 2018

Gemeente Meierijstad en Sportraad bekrachtigen samenwerking

19 april 2018

De samenwerking tussen gemeente Meierijstad en Sportraad Meierijstad (SRM) is nu officieel bezegeld. Wethouder Coby van der Pas en voorzitter van de SRM, Rolf de Jong ondertekenden woensdagmiddag de samenwerkingsovereenkomst.

De gemeente en de SRM werken al nauw samen als het gaat om het sportbeleid van Meierijstad.

Wethouder Coby van der Pas: ”En daar zijn we blij mee, want samen bereik je het meest. En er ligt een stevige opdracht. We werken samen aan een nieuwe sportbeleid en harmonisatie van de sportsubsidies. Een mooi resultaat is het concept voor de sportnota, die er nu ligt. Dat is een echte teamprestatie! Wat helpt is ons gemeenschappelijke doel. En dat is sport en bewegen in Meierijstad voor zoveel mogelijk inwoners op een sportieve manier en met plezier.”

Voorzitter Rolf de Jong: ”Sport heeft een grote sociale en economische waarde en wij vinden het fantastisch om alle mensen in Meierijstad meer ruimte voor sport en bewegen te bieden, zowel via georganiseerde sportverenigingen als op eigen gelegenheid. Van jong tot oud, en uiteraard ook de minder valide sporters. Daarmee draagt sport heel goed bij aan deze mijlpalen van Meierijstad: participatie, gezondheid en leefbaarheid.”

Sportraad Meierijstad

Lavendellaar 7
5467 BG Veghel

Nieuwsbrief

Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?
Klik dan op de button en vul je gegevens in.

Inschrijven

© Sportraad Meierijstad - 2018