Nieuws

Het nieuws van Sportraad Meierijstad

Terug naar het overzicht

1 april 2019

Programma Sport Awards Meierijstad

1 april 2019

Feestprogramma maandag 29 april
Het feest begint voor de jeugd al in de middag. Bas Muijs is de presentator van de middag. Een aantal sportverenigingen presenteren zich dan met workshops, demonstraties en clinics:

• Hockey met Marloes Keetels
• Freestyle voetbal met Nelson de Kok
• Basketbal met Henk Pieterse
• Turnen met Shadé van Oorschot e.a.
• Tennis met Esther Vergeer
• Duiken in een duiktank
En daarnaast ook honkbal, volleybal, korfbal, schermen, judo!

Als hoogtepunt van de middag worden de jeugdige kampioenen, in de leeftijdscategorie 5 t/m 17 jaar gehuldigd, de genomineerde sporters worden beloond met een Sport Award en de winnaar van de publieksprijs wordt bekend gemaakt. Deze huldiging wordt gedaan door wethouder Van der Pas en TeamNL hockeyster Marloes Keetels.

 

VAN 13:30 – 17:00 uur
Staan de Sport Awards in het teken van de jeugd en kennismaking met diverse sporten. De sportverenigingen presenteren zich dan met workshops, demonstraties en clinics. Als hoogtepunt van de middag worden de jeugdige kampioenen, in de leeftijdscategorie 5 t/m 17 jaar (geboren in 2001 of later) gehuldigd door Marloes Keetels en wethouder Van der Pas, door de jury gekozen jeugdsporter, -sportploeg, unieke -sporter, sporttalent en -sportvrijwilliger van het jaar beloond met een Sport Award 2018 en de winnaar van de Publieksprijs Jeugd 2018 wordt bekend gemaakt.


VANAF 20:00 uur
Rond de klok van 8 gaat het feest verder voor de volwassenen, met entertainment en huldigingen. Via filmpjes worden de kampioenen geïntroduceerd, onder leiding van Bas Muijs als presentator.

Om half 9 worden de kampioenen (vanaf 18 jaar, geboren vóór 2001) gehuldigd, daarnaast worden aan de door de jury gekozen sporter, sportploeg, unieke sporter en sportvrijwilliger van het jaar de Sport Awards 2018 uitgereikt door burgemeester Van Rooij en wethouder Van der Pas en natuurlijk wordt de winnaar van de Publieksprijs 2018 bekendgemaakt.

 

VANAF 21.30 uur
We sluiten af met een grandioos Sportcafé waarbij iedereen welkom is, met gelegenheid voor ontmoeting en lekkere drankjes en hapjes.

 

Waar wordt dit evenement gehouden
Locatie middag- en avondprogramma – ‘t Spectrum Schijndel
Bij slecht weer – middagprogramma jeugd in sporthal Dioscuren

Sportraad Meierijstad

Lavendellaar 7
5467 BG Veghel

Nieuwsbrief

Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?
Klik dan op de button en vul je gegevens in.

Inschrijven

© Sportraad Meierijstad - 2019