Nieuws

Het nieuws van Sportraad Meierijstad

Terug naar het overzicht

25 april 2020

Protocol en checklist voor het weer sporten van de JEUGD!

25 april 2020

De Gemeente heeft vrijdagavond 24 april een brief aan alle sportverenigingen gestuurd. Met deze brief worden de sportverenigingen geïnformeerd over de wijzigingen in de corona-aanpak met betrekking tot sporten voor kinderen en jongeren en de gevolgen daarvan voor sportverenigingen in de gemeente Meierijstad. Ook informatie over een aantal ondersteuningsmogelijkheden voor het organiseren van (sport)activiteiten voor kinderen en jongeren.
Deze brief en de bijlagen daarbij zijn hier te downloaden op de website van de Gemeente.
Een korte toelichting:

Protocol verantwoord sporten (dit is een specifiek door Meierijstad gemaakte versie van het algemene NOC*NSF protocol voor verantwoord sporten), met informatie voor
Checklist voor sportaanbieders, die de vereniging moet invullen en op te sturen aan de Gemeente om toestemming te krijgen om met jeugd te gaan sporten!
Daarnaast heeft de gemeente ook beschikbaar gemaakt een Handreiking digitaal actief zijn met jeugd, om bestuursleden, trainers, spelers en ouders te inspireren en stimuleren, zelf digitale activiteiten te organiseren, hier te downloaden.

Voor de laatste informatie en de documenten verwijzen wij graag naar de website van de Gemeente. En bij Lieke Reinders, de verenigingsadviseur van Meierijstad kunnen alle vragen worden gesteld: Bij voorkeur via email lreinders@meierijstad.nl, en van dinsdag tot en met donderdag telefonisch 0413 381 157.

Veel succes met het oppakken van het sporten voor de jeugd!

Sportraad Meierijstad

Lavendellaar 7
5467 BG Veghel

Nieuwsbrief

Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?
Klik dan op de button en vul je gegevens in.

Inschrijven

© Sportraad Meierijstad - 2020