Nieuws

Het nieuws van Sportraad Meierijstad

Terug naar het overzicht

16 februari 2020

Sport Awards: de genomineerde sporters zijn bekend

16 februari 2020

De Sportraad Meierijstad en de gemeente organiseren op zondag 29 maart voor het tweede jaar de Sport Awards Meierijstad in en rondom ’t Spectrum in Schijndel. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er zijn maar liefst 57 kampioenen (34 volwassenen, 23 jeugd) en 46 (26 volwassenen, 20 jeugd) genomineerden in 5 categorieën aangemeld! Dat is beduidend meer dan vorig jaar.
Een onafhankelijke jury bepaalt voor de genomineerde sporters de winnaar per categorie. Zij ontvangen op 29 maart een Sport Award. De kampioenen worden op die dag gehuldigd.
Stem mee voor de publieksprijs
Op 19 februari zijn alle Genomineerde Sporters Sport Awards Meierijstad 2019 – per categorie bekend gemaakt op www.sportawardsmeierijstad.nl. Daar kunnen alle inwoners van Meierijstad tot 23 maart hun stem uitbrengen via deze website. Er wordt een publieksprijs voor de jeugd en voor de volwassenen uitgereikt. Op 29 maart wordt tijdens de Sport Awards bekend gemaakt wie deze publieksprijzen hebben gewonnen.

Feestprogramma
De Sportraad Meierijstad en de gemeente zijn trots op alle sporters, verenigingen en vrijwilligers, die het mogelijk maken om dag in dag uit te sporten. En dat mag gevierd worden! Het feest begint voor de jeugd al in de middag. Er zijn diverse sport- en spel activiteiten met workshops, demonstraties en clinics. Als hoogtepunt worden de jeugdige kampioenen, in de leeftijdscategorie 5 tot 18 jaar gehuldigd en wethouder Coby van der Pas maakt deze dag de genomineerde winnaars en de publieksprijzen 2019 bekend. In de avond gaat het feest verder voor de volwassenen met de huldiging van de kampioenen, de bekendmaking van de genomineerde winnaars en de publieksprijs 2019 voor volwassenen.

Voor het volledige persbericht, klik hier 20201302 Persbericht Sport Awards 2019

Sportraad Meierijstad

Lavendellaar 7
5467 BG Veghel

Nieuwsbrief

Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?
Klik dan op de button en vul je gegevens in.

Inschrijven

© Sportraad Meierijstad - 2020