Nieuws

Het nieuws van Sportraad Meierijstad

Terug naar het overzicht

6 oktober 2018

Zijn 3 ontheffingen voor alcohol voldoende?

6 oktober 2018

Hebben verenigingen en dorpshuizen in Meierijstad behoefte aan meer dan drie keer per jaar een ontheffing om alcohol te schenken bovenop de normale openingstijden? Het is Team Meierijstad niet meer duidelijk.

Daarom heeft Miranda Kerkhof een oproep gedaan aan verenigingen (niet alleen de sport-) om haar voor 9 oktober te laten weten of ze met drie ontheffingsdagen kunnen leven, want op 11 oktober neemt de gemeenteraad er een besluit over. En Team Meierijstad is bereid een amendement in te dienen om niet drie keer maar vijf keer een ontheffing te verlenen.

De Sportraad heeft in haar overleg met de Gemeente aangegeven dat 3 dagen (ook 3 keer 1 dag) voldoende is. Voor speciale events kan altijd ontheffing worden aangevraagd, met goede argumenten natuurlijk. Zie ook ons advies aan de Gemeente over paracommercie.

Het initiatief van Team Meierijstad dragen we vanzelfsprekend een warm hart toe. We stellen het op prijs, eveneens als een vereniging die problemen voorziet dat ook aan ons laat weten, mail info@sportraadmeierijstad.nl

Sportraad Meierijstad

Lavendellaar 7
5467 BG Veghel

Nieuwsbrief

Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?
Klik dan op de button en vul je gegevens in.

Inschrijven

© Sportraad Meierijstad - 2018